Malekursus i det nye år

Det er en rigtig dejlig fornemmelse i kroppen - ja nærmest euforisk, når mine kursister rykker i mig for datoer til næste sæson. Så har jeg da gjort et eller andet rigtigt :o)

Måske står du og mangler lidt inspiration? Måske har du brug for lidt hjælp til at komme videre med dit maleri. Eller måske synes du bare det er fedest at male i et hyggeligt samvær med andre? Så har du nu muligheden for at melde dig til en af datoerne, der er lagt ind på gruppen “Kreative maledage” inde på Facebook. Det er en lukket gruppe, så derfor skal du blot søge om medlemskab, og jeg vil fluks godkende dig :o) Du kan også bare gå ind på LOF’s hjemmeside og enten søge på mit navn, eller malekursus i Vejle.

Lidt billeder af mine dygtige kursisters malerier, og en smule stemning i total fordybelse. Jeg håber vi ses :o)