Ham her er jeg forelsket i.....

Her er et stykke værktøj, som du højst sandsynligt godt kunne overtale manden til at købe. Den kan godt undværes, men hold nu op hvor gør den bare livet meget nemmere hvis man selv vil ramme sine malerier ind….. Kap og geringsaven. I kærlighedens 5 faser er der: Den romantiske fase, magtkampsfasen, den stabile fase, forpligtelsesfasen og endelig samarbejds - og lyksalighedsfasen. Jeg røg lige ind i magtkampsfasen fra dag 1. Jeg må da også indrømme at det tog noget tid før jeg vandt. Og er nu sprunget direkte over til fase 5, hvilket tyder på et langvarigt forhold :)

Når man har lært hvor meget savklingen fylder (der skulle nogle snit til, før det gik op for mig at jeg skulle huske at påregne savklingens tykkelse), giver den en frihed og en finish, som jeg på ingen måder ville kunne gøre manuelt.

Maskinen kan vinkles til 45 grader, hvilket gør den perfekt til mit behov. Den er en uundværlig følgesvend til hjemmets mange projekter såvel inde som ude, og hvis du ikke allerede har prøvet en kap/geringssav, så går du sandsynligvis glip af noget. Der medfølger desuden en støvpose, men arbejder du indendørs kan det være en god idé at montere en støvsuger, da støvposen nok ikke opsamler mere end ca. 50 % af støvet.

Og psssst: En bonus ved kap og geringssaven er at nu kan du endelig få ordnet fodpanelerne, som har ventet på sig de sidste 5 år. Det kommer til at gå som en leg ;o)